Monica (Pincode 1415)

Kaartlegster, Paragnoste, Medium
Bezet
profielfoto
Ik ben Monica een Heldervoelend Medium die de kaarten legt. Hiervoor maak ik vooral gebruik van de Zigeunerkaarten omdat deze mij de meest heldere info geven.

Reeds in mijn kinderjaren wist ik dat ik anders was, doordat ik dingen aanvoelde of wist nog voor het gebeurde. In mijn tienerjaren ben ik dan begonnen om hier meer mee te gaan doen en ben ik me beginnen toeleggen op Kaartleggen, Pendelen, Astrologie, Numerologie, Handlijnkunde...

Mijn specialiteiten zijn vooral liefdeskwesties en financiële vragen. Bij mij kun je uiteraard ook steeds terecht voor algemeen advies en raad, aangezien ik situaties heel goed kan aanvoelen. Ook voor rouwbegeleiding of omgaan met ziekte kan ik je bijstaan.

Vanuit persoonlijke ervaringen hiermee weet ik je hier heel goed in te begeleiden. Met heel veel plezier sta ik je dus bij in alle levensvragen en bied ik uiteraard graag advies en een luisterend oor aan.

Talen: Nederlands Français

Contact

Contact via sms

SMS BE - Stuur AC naar 6502
(0€pob, 2€pvb)
SMS NL - Stuur naar
(0€pvb, 1,50€pob)
Getuigenissen van Monica


Beste Monica, je hebt mij in een kort gesprek dingen verteld die ik al wist bedankt voor de bevestiging en het advies die je mij gaf. Je bent goed! Jammer had nog langer met je willen praten. Next consult! Gr anoniem


Superconsult! Dank je wel! Grtjs, Kelly


Wat een lieve dame! Ondersteunend,recht voor de raap!


Bedankt voor het geruststellend chatgesprek, straffe madam. Bedankt

Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Stuur dan een email naar info[@]hipay.com.