Elliz (Pincode 1404)

Kaartlegster, Pendel, Medium
Bezet
profielfoto
Ik heb veel ervaring met Tarotkaarten en Pendelen en kan U, via deze twee dingen en dat wat ik door krijg, helpen met levensvragen en besluiten, die U moet nemen.

Talen: Nederlands Français

Contact

Contact via sms

SMS BE - Stuur AC naar 6502
(0€pob, 2€pvb)
SMS NL - Stuur naar
(0€pvb, 1,50€pob)
Getuigenissen van Elliz


Prettig chatgesprek gehad en Elliz is duidelijk en vlot! Ze bevestigt wat ik al denk en dat steunt me.


Hi,, Deze dame is goed in haar voorspelingen! Ik heb over mijn situatie nog 3 andere dames gesproken van hier op astro-consult, Angel, Bianca, en Anais zeggen allemaal het zelfde! Jullie zijn heel goed voorspelbaar ;-) doe zo voort! Groetjes A.!


Al een paar keer aan de lijn gehad, en telkens weer weet je de situatie goed te om schrijven op een empathische wijze. Ben tevreden over deze dame.


Beste Elliz, Bedankt voor het fijne gesprek alweer een tijd geleden. Je bood me een luistert oor op het moment dat ik het nodig had en gaf me met jouw voorspellingen voor hoop voor de toekomst. Daarom wil ik je graag vertellen dat er al meerdere voorspellingen zijn uitgekomen. Ik ben weer gelukkig met een man aan mijn zijde en ik geloof echt dat we klaar zijn voor de toekomst. Nogmaals bedankt!


Hallo Elliz, Je voorspelde mij dat er een vriend uit het verleden weer in mijn leven zou komen. En wat denk je? Hij stond gisteren voor mijn deur! Kan het nog steeds niet geloven! Bedankt voor je voorspellingen en adviezen en ik bel je zeker weer! Groetjes, Aras


Bedankt, Elliz, voor de bemoedigende woorden van daarnet. Je hebt me weerom maar eens de moed gegeven om door te gaan en te blijven vechten tot het uiteindelijk allemaal in orde komt. Bedankt, zonder jouw steun en bemoedigende voorspellingen en woorden had ik het al lang opgegeven. Liefs ven tot snel.xxx


Beste Elliz, dankjewel voor het gesprek gisterenavond. Je schetste de situatie perfect; een beginnende relatie, moeilijkhede/twijfels, een goede man met verantwoordelijkheidsgevoel.. En dat alles zonder dat ik een woord hoefde te vertellen. Dat geeft mij enorm hoop dat je woorden ook waar zullen worden. Bedankt! LE


Bedankt, Ellziz voor de bemoedigende woorden. Je hebt me zojuist de kracht en moed gegeven om door te gaan en te blijven vechten. Waak aub ook over mijn dochters, Kim en Tanja, dat met hen alles in orde komt en ze ook eindelijk gelukkig mogen worden. Groetjes.


Super Elliz,je bent zeker een aanrader !! groetjes Ann

Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Stuur dan een email naar info[@]hipay.com.