Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Beste Gardowin, ontzettend bedankt voor uw kaartlegging. U had gelijk . U bleef zeggen het komt goed. U gaat hem zien. En ja hoor. Het is gebeurd. Dank u . U bent een heel bijzonder mens. Groeten, Jill

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:



Mediums



Hier vind je alleen de meest ervaren helderzienden, mediums en paragnosten. Wij staan klaar om je te helpen en zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen, twijfels, angsten en zorgen.

Je kunt ons bereiken via de onderstaande telefoonnummers in combinatie met het box nummer van onze consulenten. Hiervoor bel je het nummer 085-88.80.112 (Nederland), 02/403.05.44 (Belgie).

Om van onze astro-credits betaalmethode gebruik te maken maak je eerst een gratis account aan. Meer informatie vind je hier.

Vind hier een overzicht van de aanwezige consulenten

Consulenten lijst vernieuwen
Elisa 1408
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben een Heldervoelende Kaartlegster. Omdat ik heel veel aanvoel kan ik u heel goed helpen. Daarb...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Lieve 1449
Beschikbaar
profielfoto
Mijn lijfspreuk is "ik kan wel heksen, maar niet toveren! Waarmee ik wil aangeven dat ik tot het uit...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Fleur 1414
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben een Heldervoelend Medium dat voor jou ook de kaarten legt. Ik krijg spontaan gegevens binnen ...
Lees meer »

1 cr/min
Lara 1425
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Lara een Heldervoelend, Helderwetend Medium. Met de liefde in mij om mijn medemens te help...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Esperanza 1432
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Heldervoelend, Helderwetend en ben al jaren werkzaam in de Paranormale wereld. Ik help mensen...
Lees meer »

1 cr/min





Hoe vind je betrouwbare mediums

Een medium is iemand die een paranormale gave bezit. Hij of zij is iemand die aandacht besteed en die verbonden is met zijn hogere Goede en betrouwbare mediums kunnen het verleden, toekomst en heden afstemmen op de energie die rond een persoon hangt. Het is ook een mentale overgevoeligheid, dit wordt ook telepatische channeling genoemd. Een medium maakt verbindingen tussen de levenden en diegenen die overleden zijn. Hij kan ook boodschappen doorgeven tussen overledenen en hun naasten. Het medium vangt trillingen op van allerlei soort die aanwezig zijn in een ruimte, beter bekend als het astrale licht.

Bij kinderen tot en met zes jaar heeft men bewezen dat ze daar zeer gevoelig aan zijn, omdat ze nog zeer weinig beïnvloed zijn door hun omgeving (ze zijn nog onschuldig). Bij sommige bejaarde mensen ontstaat een heel speciaal mediumschap. Ze onthechten zich van al het materiële en bereiden zich als het ware voor op hun dood. Sommige mediums richten zich op het opheffen en verplaatsen van voorwerpen. Dit kan ook ontwikkeld worden door mensen met een bepaalde psychische aandoening, mits persoonlijke training kan dit zeer verregaand ontwikkeld worden.

Mediums, gidsen en engelen

Een medium werkt doorgaans met gidsen en engelen. Een gids kan bijvoorbeeld een overleden familielid zijn, maar even goed kan hij een connectie hebben met een bepaalde overleden persoon tot wie hij zich om één of andere reden aangetrokken toe voelt. Er bestaan diverse vormen van mediumschap. Men kan bijvoorbeeld voelen, zien, weten, horen of ruiken.

Het is de bedoeling dat 2 werelden geheeld worden : de fysieke en de spirituele. Er zijn twee soorten mediumschap : fysiek en geestelijk.
Bij fysiek mediumschap wordt eigenlijk het lichaam gebruikt om contact te krijgen met een overledenen. Twee bekende vormen hiervan zijn channelen en trance. Bij dit laatste komt men als het ware in een bepaald niveau van trance zodat hij boodschappen krijgt van gene zijde. Bij geestelijk mediumschap gebruikt men enkel de geest van het medium. Iedereen bezit een bepaald niveau van mediumschap, maar dit kan verder ontwikkeld worden door persoonlijke training en studie. Het is eigenlijk de aangeboren intuïtieve geest van iedereen.

Verschillen tussen astro-consult.eu, starmediums en medium angel

Er zijn diverse astrolijnen en paragnostensites waarop je mediums kunt bellen voor hun raad en adviezen. Twee andere bekende sites zijn starmediums en medium angel. Alle medium sites zullen zeggen dat ze goed zijn.

Tot op zekere hoogte is dat waar. Het verschil bij de diverse medium websites zit hem bij de selectie van de consulenten. Bij astro-consult.eu zijn we overtuigd dat wij de beste selectieprocedure hebben en daardoor met de meest oprechte, best voelende en meest ervaren paragnosten en mediums in de markt werken. Ons advies is om rustig te kijken en te onderzoeken welke site het best bij jou past.
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact