Lieve (Pincode 1449)

Medium*, Pendelen, Magnetisme
Beschikbaar
profielfoto
Als spiritueel hulpverleenster sta ik altijd open voor een verhelderend gesprek. Met uw vragen of problemen bent u mij aan het juiste adres. Ik doe ook aan foto-reading en kan goed voorwerpen aanvoelen en ik kan ook contacten leggen met overleden dierbaren en dieren. Tevens ben ik healer en kan pijnen wegnemen door magnetisatie, zelfs op afstand! Ik kan voor jou in de toekomst kijken en samen met jou bekijken hoe je je lot zou kunnen bijsturen of veranderen.

Talen: Nederlands Français

Contact

0907/07.510
0909-40.170.00
>> Goedkoper bellen via credits <<

Stel nu je vragen,
altijd duidelijke antwoorden,
over alle onderwerpen

Getuigenissen van Lieve


Dank je lieve je bent mijn toeverlaat mijn alles omdat jij altijd dag en nacht hoeveel en hoe lang ik jou nodig heb altijd klaar. Elke keer ben jij al voor maanden mijn luisterend oor en komt ook maar elke keer alles uit. Je slaat ook maar elke keer de nagel op de kop en ik moet niet eens mijn volledige uitleg doen of je weet het al. Ik begrijp totaal niet waarom er over jou niets geschreven staat. Dank je lieve schat voor alles wat jij altijd voor mij doet.


Ik had zo juist een heel goed en opbeurend gesprek met Lieve. Zij is een heel fijne en lieve vrouw, die me terug op weg geholpen heeft in deze donkere periode. Ze wist ook zaken zonder dat ik daar iets over gezegd had. Dank je wel, Lieve, je hebt me met je mooie en positieve voorspellingen zojuist de kracht te geven om door te gaan. Ik bel je zeker nog een keertje terug! XXX


Lieve is een heel lieve vrouw en ik ben erg geholpen met alles. Ik bel haar zeker terug.


Zojuist met Lieve gebeld ze is zeer goed. Een echte aanrader !

Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact