Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Dank je Lieve (1449) je bent mijn toeverlaat mijn alles omdat jij altijd dag en nacht hoeveel en hoe lang ik jou nodig heb altijd klaar. Elke keer ben jij al voor maanden mijn luisterend oor en komt ook maar elke keer alles uit. Je slaat ook maar elke keer de nagel op de kop en ik moet niet eens mijn volledige uitleg doen of je weet het al. Ik begrijp totaal niet waarom er over jou niets geschreven staat. Dank je lieve schat voor alles wat jij altijd voor mij doet.

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:



Helderziende



Hier vind je alleen de meest ervaren helderzienden, mediums en paragnosten. Wij staan klaar om je te helpen en zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen, twijfels, angsten en zorgen.

Je kunt ons bereiken via de onderstaande telefoonnummers in combinatie met het box nummer van onze consulenten. Hiervoor bel je het nummer 085-88.80.112 (Nederland), 02/403.05.44 (Belgie).

Om van onze astro-credits betaalmethode gebruik te maken maak je eerst een gratis account aan. Meer informatie vind je hier.

Vind hier een overzicht van de aanwezige consulenten

Consulenten lijst vernieuwen
Marjorie 1433
Beschikbaar
profielfoto
Wie ben ik? Mijn naam is Marjorie. Van jongs af aan ben ik Paranormaal begaafd op het gebied van Au...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Lana 1453
Beschikbaar
profielfoto
Met mijn Aimée orakelkaarten, traditionele zigeunerkaarten en Lenormandkaarten help ik je graag ver...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Jean Bernard 1501
Beschikbaar
profielfoto
Hebt u vragen over de liefde toekomst heden en verleden relaties en financiële toekomst adviezen da...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Lieve 1449
Beschikbaar
profielfoto
Mijn lijfspreuk is "ik kan wel heksen, maar niet toveren! Waarmee ik wil aangeven dat ik tot het uit...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Peter 1502
Beschikbaar
profielfoto
Beste, sinds mijn 10e levensjaar (en waarschijnlijk nog eerder) heb ik beseft dat ik meer zaken waar...
Lees meer »

1 cr/min





Helderzienden online en live op astro-consult.eu

Een helderziende is iemand die dingen kan zien en voelen die zich buiten de beleving van de meesten van ons bevinden. Iemand die helderziend is iemand die een zeer een hoge gevoeligheid.
Helderzienden nemen dingen waar van een andere wereld die een doorsnee mens helemaal niet kan waarnemen want die waarnemingen zijn voor hen onzichtbaar.

Uiteraard is ook moet men ook over bepaalde kennis en vaardigheden beschikken om zulke dingen te kunnen zien. Helderzienden nemen als het ware spirituele vibraties waar, waarmee hij zijn helderziende vermogens kan stimuleren.

Ook contact met geesten is mogelijk, maar het is noodzakelijk dat men volledig in het reine is met zichzelf om de positieve geesten aan te trekken. Maar als men zwak is kan men ook beïnvloed worden door het zwarte, de negatieve geesten.

Helderziendheid is ook niet constant. Men kan zelfs lange periodes hebben waar men niets kan waarnemen. Slechts enkelen bezitten de gave om dit constant te kunnen doen.

Oorsprong helderzienden in Belgie en Nederland

Deze gave stamt al vanuit de oudheid waar heiligen, religieuze en mystieke personen een andere dimensie konden zien. Helderziendheid komt aan de oppervlakte door een extra intuïtief gevoel dat men kan ontwikkelen vanuit een gewijzigde mentale toestand. Dit vereist natuurlijk een bepaalde ontvankelijkheid dat men kan bereiken door bv. een kristallen bol, kaarten, pendel enz....

Via deze media, ontvangt het medium of de helderziende de trillingen van bepaalde personen die alle of een deel van hun zintuigen bereiken. Helderziendheid is het metafysisch zintuig wat het meest bekend bij de mensen, maar een zijn ook anderen namelijk. Denk aan helderhorendheid, helderruikend en heldervoelend.

Live signalen helderzienden

De ene helderziende ziet als het ware foto's, de andere zien een film afspelen in hun hoofd, nog anderen zien symbolen en getallen. Het komt erop aan om deze op een correcte manier te kunnen interpreteren. Om de helderziendheid van iemand te testen in een laboratorium doet men dikwijlsaan kaartgissen of het gissen naar een bepaald item dat ergens in of onder verborgen ligt.

Jaren geleden dacht men dat maar een bepaald aantal mensen helderziend waren, maar men heeft later moeten inzien dat veel mensen over die gave beschikken, maar dan in mindere mate. Het bizarre is ook dat mensen die eerder negatief ingesteld zijn, kwaad of verveeld minder scoren dan mensen met een positieve levensvisie. Zij blokkeren als het ware hun vermogen om hun zesde zintuig te gebruiken.

Helderziendheid kan zo ver gaan dat bepaalde mensen, door zich te concentreren, met de ogen dicht de omgeving rond hen kunnen beschrijven. Deze kunde bevindt zich in het onderbewustzijn, om dat te kunnen moet men ook bijna volledige controle hebben over het fysieke lichaam.

Hoe fitter je bent, hoe meer je gebruik kunt maken van je ontwikkelde gave.
Het lichaamsdeel wat min of meer controle heeft over spiritualiteit en helderziendheid is het derde oog. Dat bevindt zich bij de hypofyse. Ook de persoonlijkheid wordt zo gestuurd. Dit staat ook inverband met je drie bovenste chakra's.
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact