Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Lieve Magdalena (1436)... (wat ben jij goed in wat je aanvoelt Vanaf de eerste woorden wist jij me te vertellen wat er gaande was ..echt iemand waar ik uiteindelijk kan van zeggen dat jou andwoorden totaal kloppen Echt hartelijk bedankt Grt en zeker en vast tot later Ann uit België, het ging bij mij over verhaal van broer

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:Paranormaal begaafdHier vind je alleen de meest ervaren helderzienden, mediums en paragnosten. Wij staan klaar om je te helpen en zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen, twijfels, angsten en zorgen.

Je kunt ons bereiken via de onderstaande telefoonnummers in combinatie met het box nummer van onze consulenten. Hiervoor bel je het nummer 085-88.80.112 (Nederland), 02/403.05.44 (Belgie).

Om van onze astro-credits betaalmethode gebruik te maken maak je eerst een gratis account aan. Meer informatie vind je hier.

Vind hier een overzicht van de aanwezige consulenten

Consulenten lijst vernieuwen
Lana 1453
Beschikbaar
profielfoto
Met mijn Aimée orakelkaarten, traditionele zigeunerkaarten en Lenormandkaarten help ik je graag ver...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Jean Bernard 1501
Beschikbaar
profielfoto
Hebt u vragen over de liefde toekomst heden en verleden relaties en financiële toekomst adviezen da...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Marjorie 1433
Beschikbaar
profielfoto
Wie ben ik? Mijn naam is Marjorie. Van jongs af aan ben ik Paranormaal begaafd op het gebied van Au...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Peter 1502
Beschikbaar
profielfoto
Beste, sinds mijn 10e levensjaar (en waarschijnlijk nog eerder) heb ik beseft dat ik meer zaken waar...
Lees meer »

1 cr/min
Lieve 1449
Beschikbaar
profielfoto
Mijn lijfspreuk is "ik kan wel heksen, maar niet toveren! Waarmee ik wil aangeven dat ik tot het uit...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

Achtergrond over paranormale adviezen

Paranormaal begaafd zijn kan zich situeren op vele vlakken. Je hebt bv. mediumschap, helderziend-, hederhorend-, heldervoelendheid. Maar evengoed kan dit ook telepathie zijn.

We hebben allemaal op een zeker niveau een paranormale begaafdheid. Bij de ene is dit sterker ontwikkeld dan bij de andere. Maar er zijn vele paden en wegen om dit te beoefenen en bij te schaven. Als we geboren worden hebben we een soort open paranormale gave. Deze gave is nog niet beïnvloed door allerlei externe factoren, zoals de opvoeding bv. De meeste kinderen verliezen hun paranormale gave om geesten en aura's te zien rond de leeftijd van 5 jaar.

Er wordt beweerd dat de meeste mensen nog steeds een paranormale gave in zich dragen en dat ze die telkens kunnen verbeteren door reïncarnatie. Men verfijnt dus als het ware de techniek doorheen deze verscheidene levens.

Iedereen kan ook paranormale begaafdheid ontwikkelen door opleiding, bv. kaartleggen. Mensen die zich intensief met deze materie bezig houden zouden een heel hoog niveau bereiken na ongeveer 9 jaren studie. Uiteraard is dit een gemiddelde. Paranormale gaven ontwikkelen zich bij iedereen anders en zeker op een andere snelheid.

Paranormale gaven en meer

Iemand met een paranormale gave kan dingen zien die anderen niet kunnen zien. Het is natuurlijk niet zo dat zo iemand altijd 100% juist is, maar de beste bereiken toch wel een 98% accuraatheid. Dit is afhankelijk van de éne paranormaal begaafde tot de andere omdat de manier waarop ze hun gave beleven altijd anders is.

Het is wellicht onnodig te vertellen dat zogenaamd paranormaal begaafden hiervan misbruik kunnen maken en de mensen enkel geld afhandig willen maken. Veelgebruikt trucs zijn dat ze informatie geven over overleden dierbaren, maar slechts alles willen zeggen nadat er een grote som geld betaald wordt. De meest gebruikte manier om uw gaves te ontwikkelen is via meditatie, visualisatie en heel veel geduld.

Telepathie, een mysterieuze paranormale begaafdheid

Een andere, meer mysterieuze manier van paranormale begaafdheid is telepathie. Dit is eigenlijk de mogelijkheid om van andere levende wezen de geest en de gedachten te lezen. Alle hebben ze een eigen energie en via die energie slaagt men erin om te communiceren. Sommigen kunnen deze gave van zichtzelf gebruiken, maar de meesten moeten hiervoor intensieve lessen volgen.

Een ervaring die sommige mensen kunnen gehad hebben met telepathie is bv. het voelen dat er iets mis is met iemand, dat ze gewond, ziek of verdrietig zijn. De meeste links zijn deze tussen ouder en kinderen of tussen kinderen onderling. Als je hier bewust mee bezig bent, is het zelfs mogelijk om boodschappen door te geven onder paranormaal begaafden. Ervaringen die sommige mensen hebben is het reizen doorheen hun verscheidene vorige levens. Deze reizen kunnen ons helpen te begrijpen wie wij zijn en waarom we bepaalde dingen doen.

Er zijn ook paranormaal begaafden die geestverschijningen gehad hebben. De meest bekende zijn de Maria verschijningen. Dikwijls wordt via die verschijningen boodschappen doorgegeven. Op vele plaatsen waar Maria zou verschenen zijn heeft men een soort van Mariaverering gemaakt, zoals in Lourdes
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact