Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Beste Gardowin, ontzettend bedankt voor uw kaartlegging. U had gelijk . U bleef zeggen het komt goed. U gaat hem zien. En ja hoor. Het is gebeurd. Dank u . U bent een heel bijzonder mens. Groeten, Jill

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:Paranormaal begaafdHier vind je alleen de meest ervaren helderzienden, mediums en paragnosten. Wij staan klaar om je te helpen en zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen, twijfels, angsten en zorgen.

Je kunt ons bereiken via de onderstaande telefoonnummers in combinatie met het box nummer van onze consulenten. Hiervoor bel je het nummer 085-88.80.112 (Nederland), 02/403.05.44 (Belgie).

Om van onze astro-credits betaalmethode gebruik te maken maak je eerst een gratis account aan. Meer informatie vind je hier.

Vind hier een overzicht van de aanwezige consulenten

Consulenten lijst vernieuwen
Marjorie 1433
Beschikbaar
profielfoto
Van jongs af aan ben ik paranormaal begaafd op het gebied van Aura's, Helderziendheid en communicati
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Esperanza 1432
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben een Heldervoelende, Helderwetende Kaartlegster
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min

Achtergrond over paranormale adviezen

Paranormaal begaafd zijn kan zich situeren op vele vlakken. Je hebt bv. mediumschap, helderziend-, hederhorend-, heldervoelendheid. Maar evengoed kan dit ook telepathie zijn.

We hebben allemaal op een zeker niveau een paranormale begaafdheid. Bij de ene is dit sterker ontwikkeld dan bij de andere. Maar er zijn vele paden en wegen om dit te beoefenen en bij te schaven. Als we geboren worden hebben we een soort open paranormale gave. Deze gave is nog niet beïnvloed door allerlei externe factoren, zoals de opvoeding bv. De meeste kinderen verliezen hun paranormale gave om geesten en aura's te zien rond de leeftijd van 5 jaar.

Er wordt beweerd dat de meeste mensen nog steeds een paranormale gave in zich dragen en dat ze die telkens kunnen verbeteren door reïncarnatie. Men verfijnt dus als het ware de techniek doorheen deze verscheidene levens.

Iedereen kan ook paranormale begaafdheid ontwikkelen door opleiding, bv. kaartleggen. Mensen die zich intensief met deze materie bezig houden zouden een heel hoog niveau bereiken na ongeveer 9 jaren studie. Uiteraard is dit een gemiddelde. Paranormale gaven ontwikkelen zich bij iedereen anders en zeker op een andere snelheid.

Paranormale gaven en meer

Iemand met een paranormale gave kan dingen zien die anderen niet kunnen zien. Het is natuurlijk niet zo dat zo iemand altijd 100% juist is, maar de beste bereiken toch wel een 98% accuraatheid. Dit is afhankelijk van de éne paranormaal begaafde tot de andere omdat de manier waarop ze hun gave beleven altijd anders is.

Het is wellicht onnodig te vertellen dat zogenaamd paranormaal begaafden hiervan misbruik kunnen maken en de mensen enkel geld afhandig willen maken. Veelgebruikt trucs zijn dat ze informatie geven over overleden dierbaren, maar slechts alles willen zeggen nadat er een grote som geld betaald wordt. De meest gebruikte manier om uw gaves te ontwikkelen is via meditatie, visualisatie en heel veel geduld.

Telepathie, een mysterieuze paranormale begaafdheid

Een andere, meer mysterieuze manier van paranormale begaafdheid is telepathie. Dit is eigenlijk de mogelijkheid om van andere levende wezen de geest en de gedachten te lezen. Alle hebben ze een eigen energie en via die energie slaagt men erin om te communiceren. Sommigen kunnen deze gave van zichtzelf gebruiken, maar de meesten moeten hiervoor intensieve lessen volgen.

Een ervaring die sommige mensen kunnen gehad hebben met telepathie is bv. het voelen dat er iets mis is met iemand, dat ze gewond, ziek of verdrietig zijn. De meeste links zijn deze tussen ouder en kinderen of tussen kinderen onderling. Als je hier bewust mee bezig bent, is het zelfs mogelijk om boodschappen door te geven onder paranormaal begaafden. Ervaringen die sommige mensen hebben is het reizen doorheen hun verscheidene vorige levens. Deze reizen kunnen ons helpen te begrijpen wie wij zijn en waarom we bepaalde dingen doen.

Er zijn ook paranormaal begaafden die geestverschijningen gehad hebben. De meest bekende zijn de Maria verschijningen. Dikwijls wordt via die verschijningen boodschappen doorgegeven. Op vele plaatsen waar Maria zou verschenen zijn heeft men een soort van Mariaverering gemaakt, zoals in Lourdes
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact