Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Net gesproken met Nala (1445). Alles wat ze doorgaf klopte. Ik ben er zeer tevreden over. Korte en bondige antwoorden. Ik zou zeggen zeker aan te bevelen!

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:



Relatieadvies + Mediums ! De N°1 en BE en NL



Hier vind je alleen de meest ervaren helderzienden, mediums en paragnosten. Wij staan klaar om je te helpen en zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen, twijfels, angsten en zorgen.

Je kunt ons bereiken via de onderstaande telefoonnummers in combinatie met het box nummer van onze consulenten. Hiervoor bel je het nummer 085-88.80.112 (Nederland), 02/403.05.44 (Belgie).

Om van onze astro-credits betaalmethode gebruik te maken maak je eerst een gratis account aan. Meer informatie vind je hier.

Vind hier een overzicht van de aanwezige consulenten

Consulenten lijst vernieuwen
Lieve 1449
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben een Helderziend Medium en ik Kan ook voor pendelen
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Janni 1407
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Heldervoelend en ik leg de Lenormandkaarten en ik Pendel
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Marjorie 1433
Beschikbaar
profielfoto
Van jongs af aan ben ik paranormaal begaafd op het gebied van Aura's, Helderziendheid en communicati
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Gardowin 1409
Beschikbaar
profielfoto
Als Helderziende leg ik voor u ook de Kaarten wat dan een bevestiging is
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Esperanza 1432
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben een Heldervoelende, Helderwetende Kaartlegster
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Bengeltje 1452
Beschikbaar
profielfoto
Hello you! Ik ben een engeltje met een B ervoor. Ik ben intuïtief, Heldervoelend en Helderwetende K
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)





Wat maakt een goeie relatie ?

Wanneer mensen verliefd worden, begint het dikwijls met een aantrekking. Seksuele gevoelens kunnen daar ook deel van uitmaken. Mensen in die fase dagdromen over een verliefdheid of hun nieuwe vriend(in). Ze kunnen zicht anders voelen als ze de naam van die persoon horen of op hem/haar denken als ze een bepaald liedje horen.

Het voelt zeker aan als liefde, maar het is nog geen liefde. Het heeft nog geen tijd gehad om te evolueren naar emotionele verbondenheid, wat noodzakelijk is voor liefde. Het is daarom dat aantrekking en seksuele interesse nieuw zijn, en ze zijn gericht naar een iemand waar we een relatie mee willen, het is geen verrassing dat we aantrekking verwarren met liefde. Het is allemaal zo intens, opwindend en moeilijk te verstaan. De ongeloofelijke intensiteit van de passie- en aantrekkingsfase verminderd snel na een tijdje. Het is alsof we al onze energie steken in het winnen van de race, deze soort van passie is opwindend, maar veel te extreem om te blijven doorgaan.

Als een relatie voorbestemd is om te blijven duren, is dat het moment waar de verbondenheid ontstaat. De vroege passionele intensiteit kan verminderen, maar een diepe affectieve band komt in de plaats. Enkele manier waarop mensen naar elkaar toe groeien :
Leren te geven en nemen
Een gezonde relatie gaat over mensen, maar niet om hoeveel de ene persoon kan nemen van (of geven aan) de andere.
Gevoelens tonen.
Een steunende, liefdevolle relatie laat mensen dingen te vertellen over henzelf – wat ze graag en minder graag hebben, dromen zorgen, trotse momenten, ontgoochelingen, waar ze schrik van hebben en zwakheden.
Luisteren en steunen. Wanneer twee mensen om elkaar geven, dan steunen ze elkaar wanneer de andere kwetsbaar of bang is. Ze duwen de partner niet weg of of beledigen hem/haar, ook al gaan ze niet altijd akkoord.

Geven, krijgen, onthullen en steunen is een voortschrijdend proces : Eén persoon vertelt iets, dan deelt de andere persoon iets, dan voelt de eerste persoon zich veilig genoeg om iets meer te vertellen. Op die manier evolueert de relatie gradueel naar een plaats van openheid, vertrouwen en steun waar iedere partner weet dat de andere er zal zijn wanneer het moeilijk gaat. Beide voelen zich geliefd en geaccepteerd voor wie ze zijn. De passie en aantrekking dat het koppel vroeg in de relatie voelde is niet verdwenen. Het is enkel verschillend. In gezonde, langdurende relaties is het voor koppels dikwijls zo dat die intense passie komt en gaat. Maar de verbondenheid is altijd aanwezig. Af en toe, niettemin, verliest een koppel de verbondenheid. Voor volwassenen, kunnen relaties soms evolueren naar wat experts noemen “lege liefde”. Dit wil zeggen dat de verbondenheid en de aantrekking die ze eens voelden verdwenen is, and ze blijven enkel samen uit verplichting. Dit is zoals gewoonlijk geen probleem voor tieners, maar er zijn andere redenen waarom relaties beëindigd worden.

Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact