Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Net gesproken met Nala (1445). Alles wat ze doorgaf klopte. Ik ben er zeer tevreden over. Korte en bondige antwoorden. Ik zou zeggen zeker aan te bevelen!

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:



Referenties




Een paar maanden geleden heeft Fleur voorspeld dat ik een andere baan zou vinden op korte afstand van mijn huis. Met meer verantwoordelijkheden maar ook met meer voldoening. Uitnodiging, gesprek met een vrouw. Ik zou zelf voor een keuze konden te staan. Dit is allemaal uitgekomen. Ik had twee keuzes op werkgebied, en de keuze was aan mij. Mijn nieuwe werkplek ligt op een paar minuutjes fietsen van mijn huis, en geeft me nu al héél veel voldoening. Een hele positieve verandering, precies zoals Fleur al een tijd geleden voorspelde.


Pascal bedankt voor je gesprek. Je zei me dat er meer contact zou komen met paul. Helaas heb ik hem nog niet gezien. Je zei me dat het niet ver lag. Hopelijk ga ik hem gauw zien. Je hebt altijd gelijk met alles. Je ziet alles zo duidelijk Heel bijzonder. Bedankt Pascal Hopelijk spreek ik je deze week nog. liefs, je weet wel wie ik ben als ik paul zeg.


Bedankt Madame Safo voor je hulp. Door uw steun en hulp ben ik door mijn moeilijke periode geraakt. Je bent de beste een aanrader. Ik blijf je contacteren. Evi


Gardowin, Bedankt voor je duidelijke heldere bondige antwoorden. Je voorspellingen zijn al uitgekomen.


je bent een zeer goed medium..kort en duidelijk,alles klopt ,en komt uit zoals je voorspeld hebt..


je maakt me altijd rustig als ik zo gespannen ben..je bent zo een lief,fijn mens...dank je wel..


Beste Pascal, Uw andere voorspellingen komen nu ook uit. Ik spreek u er nog wel over, tenminste als ik u kan bereiken, want soms is dit wel moeilijk daar u druk bezet bent. S.


Ik heb deze man even gesproken, hij heeft aantal dingen opgenoemd in 5min tijd waar ik toch even de gedachte had van: wooow!! Thanks tot de volgende voor een langere gesprek! xxx


Beste Pascal, Bedankt voor je gesprek Ik dacht idd. dat alles van voor af aan zou beginnen en hij weer maanden weg zou blijven. Jij ziet dat het contact al onderweg is. Je hebt me gerustgesteld. Je voorspellingen zijn altijd juist dus ik wacht het maar rustig af. Dank je wel voor je eerlijkheid. Dat waardeer ik echt. Geen kletspraatjes maar altijd zeg je precies wat je ziet. Je bent een topper! Groetjes J. je weet wel wie ik ben .


Ja, uitstekende helderzienden bestaan. Een trefzekere legging met details gekregen die kloppen. Daarom is er geen ook bij mij geen twijfel over toekomstgerichte voorspellingen. Een absolute aanrader voor iedereen! Geweldig goed!

Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact