Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Dank je Lieve (1449) je bent mijn toeverlaat mijn alles omdat jij altijd dag en nacht hoeveel en hoe lang ik jou nodig heb altijd klaar. Elke keer ben jij al voor maanden mijn luisterend oor en komt ook maar elke keer alles uit. Je slaat ook maar elke keer de nagel op de kop en ik moet niet eens mijn volledige uitleg doen of je weet het al. Ik begrijp totaal niet waarom er over jou niets geschreven staat. Dank je lieve schat voor alles wat jij altijd voor mij doet.

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:



Referenties




Medium Isabelle je bent een TOPPER, alles is uitgekomen zoals jij het gezegd hebt. Hij is uiteindelijk terug gekomen wat is echt niet kon geloven! Bedankt voor je steun en advies die ik nu nog steeds blijf opvolgen! Je bent een aanrader voor iedereen. Liefs Linda


een heel goed medium..kort maar krachtig in woorden en altijd juist..voelt perfect aan..stelt gerust...


Beste Pascal, Ik heb je voor het weekend nog gesproken over mij vriend. Volgens jou lag het contact al boven mijn hoofd. Je vertekde me dat hij veel in de sportschool zat. Helaas nog steeds geen contact. Nu weer bijna 6 wkn. geleden dat ik hem heb gezien. Toch geloof ik in jouw kaarten. Je hebt het altijd nog bij het rechte eind gehad. Ik hoop dat ik je deze week nog spreek en kan zeggen dat ik hem heb gezien. Groetjes. Anoniempje


Als je een vraag stelt dan is het antwoord altijd juist.<br /> Het klopt iedere keer weer.<br /> Een echte aanrader


Altijd right to the point, duidelijk en eerlijk. Ziet de zaken heel helder en kan erg goed voorspellen. Tot nu toe uitgekomen. Alleen jammer voor mij dat je erg vaak bezet bent.


Beste Pascal, ik heb je pas geleden nog gesproken over mijn vriend. Je zei dat het contact er al weer lag. En eindelijk heb ik hem gezien. Binnenkort opent de sportschool en dan zet hij mijn telefoonr. er ook in. Je had weer geliijk. We hebben heel veel gepraat en alles voelt goed. Dank je pascal voor je zuivere voorspeling. Je bent een topper. Groetjes je weet wel als ik zeg zigeunerkamp.


Zeer goed en heel vriendelijk Een aanrader


Bedankt voor de herinnering, magischer wijze heb ik vandaag nog conformatie gekregen en een positief bericht op de suggestie verkregen. Van harte bedankt.


Beste Pascal, Ik spreek je al heel wat jaren. Je hebt altijd gezegd dat het goedkomt. Je bent eerlijk en zuiver. Je zegt precies waar het op staat. Dat waardeer ik aan jou. Je praat geen mensen naar de mond. Je vertelt precies wat je ziet. Heel bijzonder. Bedankt pacal voor je voorspelllingen. Ik heb er vertrouwen in dat het goedkomt. Als ik zigeunerkamp zeg weet je wel wie ik ben. Je bent een zeer goede paragnost. Tot hoors x anoniempje.


Bedankt voor de mooie voorspelling van daarnet. Je bent mijn rots in de branding in deze moeilijke en zware tijd. Ik trek me op aan ons gesprek van daarnet om vol te houden en door te gaan. Bedankt dat je er steeds voor me bent! Liefs. Xxxx

Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact